Over Spelierbutik

Verhaal


Sinds 1985, toen Bart Spelier de deuren opende, is Spelier een trotse en geautoriseerde Bang & Olufsen-dealer. Met een diepgewortelde passie voor het Deense vakmanschap en een onwankelbare toewijding aan Bang & Olufsen ademen we de geest van het merk.

Wat begon als een liefdesverhaal tussen Bart en Bang & Olufsen, groeide uit tot een team dat dezelfde bewondering deelt voor de ongeëvenaarde kwaliteit en het tijdloze ontwerp. We zijn gedreven om jou een onvergetelijke audiovisuele ervaring te bieden, en daarom streven we er altijd naar om de grenzen van perfectie te verleggen.

In de jaren 2000 introduceerde Bart het revolutionaire Spelier Unique Renting Concept ®, om tegemoet te komen aan de steeds sneller evoluerende technologie en de hogere vraag naar service en support. Dit concept heeft sinds 2010 een vlucht genomen en bracht ook een toestroom van hoogwaardige tweedehandsproducten met zich mee, die we via Spelierbutik met zorg en aandacht een tweede leven geven.

Met een scherp oog voor de evolutie in de maatschappij beseffen we dat ook wij een rol spelen in het creëren van een duurzame en circulaire samenleving. Zo is Spelierbutik ontstaan. We geloven sterk in de verschuiving naar een meer bewuste en milieuvriendelijke wereld, en we willen hier actief aan bijdragen.

Missie


Bij Spelierbutik gaan we verder dan alleen het leveren van uitmuntende audiovisuele oplossingen. We willen de passie voor vakmanschap, audiovisuele performantie en duurzaamheid met jou delen. Stap binnen in onze wereld en laat je betoveren door de superieure beeld- en geluidskwaliteit, het tijdloze ontwerp en de mogelijkheden van Bang & Olufsen. Samen creëren we een audiovisuele ervaring die je raakt en inspireert, terwijl we streven naar een betere en circulaire toekomst.

Waarden


Vakmanschap: We koesteren en omarmen het Deense vakmanschap en streven naar de hoogste kwaliteitsnormen in onze audiovisuele oplossingen. 

Toegankelijkheid: We geloven dat hoogwaardige audiovisuele ervaringen voor iedereen toegankelijk zijn en daarom bieden we een uitgebreid tweedehands gamma van het Deense. 

Duurzaamheid: We zijn vastbesloten om duurzaamheid te bevorderen door toestellen die terugkomen uit ons rentingconcept een tweede leven te bieden. 

Passie: Onze liefde voor audiovisuele perfectie en ons enthousiasme voor Bang & Olufsen drijven ons in alles wat we doen.


Bang & Olufsen Spelier{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x