Second life B&O apparatuur

Spelierbutik - Second life B&O apparatuur

Bij Spelierbutik geven we hoogwaardige B&O apparatuur een tweede leven. Deze second life B&O apparatuur komt terug uit ons Spelier Unique Renting Concept® en zijn zorgvuldig onderhouden en geïnspecteerd door onze in-house technische dienst. Dit waarborgt niet alleen de waarde en esthetiek van de producten, maar behoudt ook hun krachtige technische prestaties.

second life B&O
Waarom voor onze second life B&O apparatuur kiezen?


  • Vertrouw op een geautoriseerde Bang & Olufsen dealer.
  • Bij Spelierbutik bieden we onze klanten een volledig jaar garantie op alle B&O toestellen. 
  • Onze toegewijde B&O-technici staan klaar om je te ondersteunen bij een eventuele installatie
  • Bij Spelierbutik bieden we een unieke kans om hoogwaardige apparatuur aan te schaffen die terugkeert uit een huurperiode. 
  • Bij Spelierbutik geven we je de flexibiliteit om een combinatie van tweedehands en nieuwe apparatuur te kiezen.
  • Ons in-house servicecenter staat garant voor snelle en efficiënte ondersteuning wanneer nodig.


Wie? 

In de jaren 2000 introduceerde Bart Spelier het revolutionaire Spelier Unique Renting Concept®, om te voldoen aan de snel evoluerende technologie en de groeiende vraag naar service en support. Sinds 2010 levert dit concept een continue toestroom aan tweedehands B&O producten op, die met zorg en aandacht een tweede leven krijgen via Spelierbutik. Anderzijds begrijpen we dat we een rol spelen in het creëren van een duurzame en circulaire samenleving, we geloven sterk in de verschuiving naar een bewustere en milieuvriendelijkere wereld en willen hier actief aan bijdragen.


Beovision-televisies

Ontdek onze uitgebreide selectie second life B&O Beovision-televisies, waarin esthetiek en technologie harmonieus samenkomen. Elk van deze toestellen ondergaat een grondige inspectie en revisie om te voldoen aan de onberispelijke normen van Bang & Olufsen. De Beovision-televisies bieden niet alleen een visueel feest voor de zintuigen, ze overtreffen ook in functionaliteit.

Elke Beovision-tv is uitgerust met een ingebouwde surround processor, waardoor u moeiteloos Beolab-luidsprekers kunt aansluiten voor een meeslepende audio-ervaring. De ingebouwde luidsprekers zelf bieden een uitzonderlijke geluidskwaliteit, zodat u kunt genieten van kristalhelder geluid zonder extra apparatuur toe te voegen. 

Bovendien maken onze Beovision-televisies gebruik van geavanceerde PUC-technologie, waardoor u al uw randapparatuur, zoals een decoder, naadloos kunt bedienen met de Bang & Olufsen afstandsbediening. 


Beolab-luidsprekers

Wat betreft BeoLab-luidsprekers, staan ze bekend om hun uitzonderlijke geluidskwaliteit en iconisch design. Onze collectie tweedehands BeoLab-luidsprekers omvat verschillende modellen, elk met hun eigen unieke geluidssignatuur. Of je nu op zoek bent naar een krachtige subwoofer voor je thuisbioscoop of stijlvolle luidsprekers voor een meeslepende luisterervaring, we hebben zeker het toestel dan aan uw vereisten voldoet.

Met de Beolab 5 brengen we een icoon in de wereld van geluidsweergave. Als absolute pioniers heeft deze luidspreker de normen verlegd met baanbrekende technologie en een verbluffende esthetiek. Elk element is met ongeëvenaard vakmanschap vervaardigd, resulterend in een perfecte symbiose van vorm en functie. Het Acoustic Lens Technology-systeem, de Adaptive Bass Control en de ICEpower-versterkers zorgen voor een sonische meesterprestatie die elke nuance van uw muziek onthult. Beolab 5 is een testament van toewijding aan audio-excellentie en esthetische verfijning, waardoor het niet alleen een luidspreker is, maar een kunstwerk voor de zintuigen. 
Beosound-audiosystemen


Ontdek de nieuwste innovaties in geluidservaring met de Beosound audiosystemen van Bang & Olufsen, speciaal ontworpen voor de moderne en flexibele levensstijl. Onze Beosound producten belichamen de ultieme synergie van design, technologie en vakmanschap. Met een scherp oog voor de behoeften van hedendaagse huizen bieden onze Flexible Living producten ongekende vrijheid en personalisatie. Ze passen zich aan uw ruimte aan, met draagbaarheid, wandmontage of vrijstaande opties. De draadloze connectiviteit stelt u in staat om naadloos te schakelen tussen muziekbronnen en apparaten, terwijl de onberispelijke geluidskwaliteit uw zintuigen betovert.

Beleef geluid op een geheel nieuwe manier met Beosound, waarin harmonie, veelzijdigheid en verfijning samenkomen om uw woonervaring te verbeteren. Uw audio, uw stijl, uw keuze.Meer info over het Deense Bang & Olufsen en de legacy van het merk? 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x